Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ren met je studiemaatjes van Deventer naar Bathmen

DEVENTER/BATHMEN – Ben je student, is hardlopen je hobby en doe je graag iets met je maatjes? Dan heb je nu de uitgelezen mogelijkheid om dit te combineren. De Brink tot Brinkloop, die van Deventer tot Bathmen loopt, bestaat 10 jaar. Je kunt je uiteraard ook gewoon individueel inschrijven, maar vanwege het jubilerende karakter is er dit jaar ook de Studentenloop.Je kunt je als student (MBO, HBO en WO) inschrijven met één of meer teams van minimaal drie en maximaal vijf personen (m/v) voor de afstand van 10 km. Je kunt samen met je studiemaatjes rennen, maar je mag ook andere vrienden en kennissen laten meelopen in jouw team. Je kunt je vanaf nu aanmelden voor de Studentenloop en de inschrijving duurt tot 15 december.

Natuurlijk hoef je niet per se met een studententeam mee te lopen. Een leuk dagje uit met een team van collega’s, een sportieve prestatie neerzetten en tegelijkertijd reclame maken voor het bedrijf. Het bedrijfslogo komt op de site en achteraf krijg je als blijvende herinnering een mooie teamfoto gemaakt door Evert van de Worp.

 

Steunen en helpen

En natuurlijk is als individu meelopen ook een prima optie. Een parcours dat geijkt is op precies tien kilometer, zodat het voor de fanatieke sporter een officieel parcours is waarop ze bijvoorbeeld hun persoonlijke records kunnen verbeteren. De meeste individuele lopers echter zijn recreanten en het verleden wijst uit dat het een feestelijke dag wordt, waarop iedereen elkaar helpt en steunt.

De Rabo Kidsrun mag niet vergeten worden, voor de 7e keer dit jaar. De Rabo Kidsrun is een rondje door Bathmen voor kinderen van basisscholen. Ook daar wordt heel enthousiast aan meegedaan en van het inschrijfgeld voor de Rabo Kidsrun gaat één euro per deelnemer naar het goede doel: ‘Child to Farmers’ van de stichting Kinderen van Uganda.

Elk jaar stijgt het aantal inschrijvingen. Elk jaar wordt het feest groter en groter. En op een feest mogen studenten toch niet ontbreken? Dus schrijf je nu in en vorm een team met je studiemaatjes en je vrienden en maak er een onvergetelijke dag van!

Ga naar www.brinktotbrinkloop.nl en schrijf jou en je maatjes nu in!