Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Repair Café op 20 april 2019!

BATHMEN – In plaats van de gebruikelijke laatste zaterdag van de even maand Repair Café, in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6A, dit keer een week eerder i.v.m. Koningsdag.Koffiezetter, broodrooster, stofzuiger heggenschaar, lampen ze doen het niet meer, ze haperen en weigeren, net als je ze nodig hebt! De voorjaarskleding kan weer uit de kast, misschien een naadje los of een nieuwe rits. Ook hier kunt u voor bij het Repair Café terecht.

De vakmensen van het Repair Café weten bijna altijd raad, om de mankementen eventueel op te lossen. (Graag van te voren even melden bij het Infopunt wat u inbrengt dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur telefoon nr. 0570 540839) Een kopje koffie is er voor als u even moet wachten. Ook staat er een bus voor vrijwillige bijdrage.

In Nederland gooien we nog steeds ontzettend veel weg. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is tevens bedoeld om dorpsbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen van harte welkom dus om te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in het dorp aanwezig zijn.

Noteert u de volgende Repair Café datum alvast in uw agenda:

29 mei 2019, NoaberLOOkaal, Scheperboersweg 2, Loo.