Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Reumafonds zoekt collectanten in Bathmen

BATHMEN – Wilt u zich inzetten voor de reumabestrijding in Bathmen en heeft u daarvoor een paar uur per jaar beschikbaar? Word dan collectant of medeorganisator voor de collecteweek van het Reumafonds van 21 t/m 26 maart 2016. U kunt hiervoor contact opnemen met Petra Ensing ( 0570-543353/06-52138892).Televisiepresentatrice Anita Witzier ondersteunt de oproep van Petra Ensing. “Toen het Reumafonds mij vroeg om ambassadeur te worden, heb ik meteen ‘ja’ gezegd. Ik zet mij graag in voor de bijna 2 miljoen mensen in Nederland die leven met reuma, zoals artrose. Ouderen, maar ook jonge, werkende mensen of zelfs kinderen kunnen reuma krijgen. Hun aandoening is niet altijd zichtbaar; voor de buitenwereld lijkt er vaak niets aan de hand. Uit eigen ervaring weet ik dat reuma een wrede ziekte is: de ene dag kan je alles en de volgende dag doet alles pijn. Leg dat maar eens uit! Inmiddels heb ik goede medicijnen en is mijn reumatoïde artritis onder controle, maar niet bij iedereen gaat dat zo. Het kan een jarenlange zoektocht zijn, vol pijn en frustraties.”

 

Reumafonds

“De afgelopen 90 jaar heeft het Reumafonds al veel bereikt in de strijd voor een beter leven met reuma nu en een leven zonder reuma in de toekomst. We financieren onderzoek naar betere behandelmethoden en naar de oorzaak van reuma. We geven voorlichting, ondersteunen patiëntenactiviteiten en komen op voor de belangen van mensen met reuma bij politiek en zorg. Het fonds krijgt hiervoor geen subsidie van de overheid en is dus volledig afhankelijk van giften van particulieren en bedrijven.”

Als collectant of medeorganisator van de collecteweek bent u dan ook van groot belang.

Geef het Reumafonds zo snel mogelijk door dat u wilt meehelpen aan het doel om mensen met reuma een beter leven te geven. Bel voor meer informatie met het Reumafonds in Amsterdam: 020-5896471.

U kunt ook een mail sturen naar: vrijwilligers@reumafonds.nl