Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Robert Scholten Verzekeringen & Hypotheken wordt Veldsink-Scholten Advies

BATHMEN – “Wij, Robert Scholten Verzekeringen & Hypotheken, hechten veel waarde aan het niveau van onze dienstverlening en het persoonlijke contact met onze klanten. De gedrevenheid waarmee wij dagelijks voor onze klanten klaar staan willen wij voor nu en in de toekomst kunnen garanderen. Daarom heeft Robert Scholten Verzekeringen & Hypotheken zich per 1 januari 2021 aangesloten bij Veldsink Advies. Door de samenwerking bij Veldsink Advies hebben wij een nog ruimer aanbod om uw huidige en nieuwe verzekeringen en hypotheken onder te brengen”, aldus Robert Scholten.

 

Waarom de keuze voor Veldsink Advies

Veldsink Advies is een familiebedrijf opgericht in 1979. Ze zijn een onafhankelijk advieskantoor op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en Regiobank zowel voor de particuliere als zakelijk klant. Veldsink Advies heeft inmiddels een kleine 60 vestigingen waarbij iedere vestiging een uitstekende reputatie heeft als allround advies kantoor.

“We geloven sterk in de kracht van dichtbij, zo weten we wat er speelt en loopt u eenvoudig bij ons binnen voor een goed advies, ook zonder afspraak”, aldus Henri Veldsink eigenaar van Veldsink.

 

Ons team blijft voor u klaar staan

Wij blijven u van dienst vanaf het vertrouwde adres aan de Molenstraat 3A met onze vaste medewerkers Linda Alberts, Niels ten Katen, Gerwin Lubberding, Wim Pasman en uiteraard ikzelf”, aldus Robert Scholten. “Wat voor u zichtbaar verandert is onze naam, die is per 1 januari 2021 Veldsink-Scholten.”

 

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?

Kom gerust binnenlopen op het kantoor in Bathmen. De koffie staat voor u klaar!