Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Rocky Cove, een schitterende nieuwe Jaarwijn uit het verre Australië

Úw topSlijter ’t Bockje gaat Down Under!

BATHMEN – De nieuwe Jaarwijn 2016 is inmiddels binnengekomen bij úw topSlijter en komt niet uit de buurt……. De Jaarwijn wordt ieder jaar door alle topSlijters gekozen na het blind proeven van diverse wijnen uit verschillende landen en streken. Dit jaar is het een mooie toegankelijke wijn uit het zuidoosten van Australië geworden, verkrijgbaar in twee varianten: een witte Chardonnay en een rode Shiraz.

Úw topSlijter

De Chardonnay laat zich het makkelijkst omschrijven als een rijpe, soepele wijn met in de geur en smaak rijp, tropisch fruit.

De Shiraz is een volle, kruidige wijn met in de geur en smaak diverse soorten bosvruchten.

De wijnbouw in Australië kent inmiddels een lange en rijke historie. Aan het einde van de 18de eeuw brachten kolonisten de eerste druivenstokken naar Australië en sindsdien heeft de Australische wijnbouw zich stormachtig ontwikkeld. Tegenwoordig zijn wijnen van Down Under een wereldwijd succes én begrip te noemen. Het klimaat in de wijngebieden, alsmede de grote variatie in grondsoorten, maakt van Australië een perfect land om wijnbouw te bedrijven. Elk wijngebied heeft zijn specifieke karaktereigenschappen, maar de gemeenschappelijk charme van Australische wijnen is hun aangename karakter en sappige fruitigheid. Wijnliefhebbers weten dit inmiddels massaal te waarderen.

In het zuidoosten van Australië zijn de omstandigheden ideaal om goede wijnen te produceren van de Chardonnay- en Shirazdruif met een prima prijs/kwaliteitverhouding. De wijnen van Rocky Cove zijn hier uitstekende voorbeelden van. Het hele jaar 2016 verkrijgbaar voor € 4,99 per fles en een doos à 6 flessen voor € 25,00.

Úw topSlijter bestaat uit een samenwerkingsverband van globaal 100 zelfstandige slijters. Hiermee is úw topSlijter de derde slijterijketen van Nederland. Door het voeren van hun eigen naam met toevoeging van “úw topSlijter” geven de leden duidelijk aan dat zij lokale slijters zijn die graag een stapje meer zetten voor hun klanten. De topSlijters zijn echte speciaalzaken, die zich onderscheiden door hun vakkennis en assortiment. Naast de bekende nationale en internationale merken vindt u bij úw topSlijter ook een groot aantal huismerken en exclusiviteiten. Stuk voor stuk producten die met zorg gekozen zijn en een hoge kwaliteit bieden voor een redelijke prijs. Of u nu een drankje zoekt voor bij een diner, gezellig met vrienden of gewoon op de bank, úw topSlijter heeft voor u een bijpassend advies. Ook voor feesten, partijen en evenementen heeft úw topSlijter alles in huis. Niet alleen de dranken, maar ook de verdere benodigdheden en adviezen over de juiste invulling van uw feest maken het geheel compleet. Zoekt u een cadeau voor een verjaardag, een jubileum of zomaar? Úw topSlijter heeft het of maakt voor u een verrassend geschenk op maat.

Úw topSlijter denkt graag met u mee en biedt u nèt iets meer. De lokale betrokkenheid en interesse maken hem/haar net even anders.

Ga voor meer informatie naar úw topSlijter: ’t Bockje, Brink 2, Bathmen. Tel. 0570-541270, www.bockje.nl Zie ook de gezamenlijke site internet: www.uwtopslijter.nl