Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Rode Kruis afdeling Bathmen: Midzomermiddag 2017

BATHMEN – Op zaterdag 5 augustus wordt een midzomermiddag gehouden bij de manege aan de Koekendijk. Deze activiteit is bestemd voor ouderen en hulpbehoevenden uit het gebied van de ’oude gemeente Bathmen’ en ‘kerkelijk Bathmen’.Doel van deze middag is om tijdens de vakantieperiode (wanneer veel verwanten op reis zijn) de ouderen in deze regio een aangename middag te bezorgen. Even weg uit de dagelijkse sleur, even andere mensen spreken, even wat extra aandacht en gezelligheid.

Het belooft ook nu weer een mooie en gezellige middag te worden. Achter de manege wordt een grote tent geplaatst. De weergoden kunnen dus geen spelbreker zijn. Onder het genot van een drankje en een hapje is het aangenaam (bij)kletsen met andere gasten en/of vrijwilligers. Het geheel wordt afgewisseld met o.a. een muzikaal optreden.

Aanvang 14.00 uur en einde ca. 17.00 uur

De hele middag zijn vele vrijwilligers in touw om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

 

Opgave

Opgave voor 1 augustus 2017  bij: Janny Grotenhuis-Grave (06-21825337) of Lammert Klein Lankhorst (06-81901394). Desgewenst regelen zij het vervoer. (Dit even melden bij het opgeven.)

 

Maximum aantal gasten

Er is wel een maximum aan het aantal gasten dat men kan herbergen. Er kan dus een wachtlijst ontstaan. Indien u, nadat u zich hebt opgegeven, op die wachtlijst terecht komt krijgt u daarvan bericht.