Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

‘Rondje Lettele’ wandelen via De Heeren en De Koerkamp

BATHMEN – De Koerkamp uit Lettele en De Heeren van Dorth uit Bathmen hebben de handen ineengeslagen. Op zondag 28 maart houden zij samen een wandeling van ongeveer 14 kilometer.

Carlien Tuitert van De Heeren van Dorth: “Je kunt lekker een frisse neus halen en starten in Bathmen of in Lettele tussen 10.00 en 14.00 uur. Bij de start krijg je koffie of thee ToGo en de wandelroute. Je wandelt dan via een mooie route óf naar Bathmen of naar Lettele. Daar aangekomen krijg je een snack ToGo met de route om weer terug naar je startpunt te komen. Op het eindpunt krijg je dan weer een snack ToGo. En dat allemaal voor maar € 10,- per persoon. Betalen kan alleen met gepast contant geld bij de start!
Aanmelden kan tot zaterdag 27 maart 17.00 uur en dan geef je aan of je in Lettele of Bathmen wilt starten. Aanmelden kan per telefoon bij de Heeren van Dorth op telefoonnummer 0570-541285.
Natuurlijk geldt dat je je altijd aan de coronarichtlijnen houdt en thuisblijft als je corona gerelateerde klachten hebt en dat je altijd 1,5 meter afstand houdt en maximaal met zijn tweeën wandelt.
Zien we jou op 28 maart?”