Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

’s Werelds eerste Interactieve sapcentrifuge: landelijke primeur bij Jumbo Johan Mensink

BATHMEN – Vorig jaar haalde Jumbo Johan Mensink de landelijke pers met de eerste winkelwagenwasstraat in Nederland. Nu heeft Mensink weer een landelijke primeur: de eerste interactieve sapcentrifuge.

Johan Mensink: “We zijn de eerste winkel in Nederland waar de ‘ Citrocasa Connect’ staat opgesteld. Deze machine vervangt de oude machine, waarmee klanten zelf hun versgeperste sinaasappelsap kunnen tappen. De machine reinigt zichzelf en met één druk op de knop, via een voetpedaal, is je fles in no-time gevuld. Via het touchscreen geef je aan welke fles je onder de uitloop zet. Vervolgens druk je met je voet op het pedaal en dan gaat alles helemaal vanzelf. De fles wordt op maat gevuld en hiermee wordt een hoop geknoei voorkomen. Voor de klant prettiger, maar ook voor ons. Met de oude werd het nogal eens een knoeiboel!”

Appelpers
En Mensink heeft nog een noviteit te melden: de volautomatische appelpers, voor echt 100% appelsap. Mensink: “Ook dit is een hagelnieuw Nederlands product. We hebben hem in eerste instantie op proef staan en we vinden het erg belangrijk om van onze klanten te horen wat ze ervan vinden.”

Coronatijd
De Jumbo-organisatie heeft klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Om dit te meten worden er regelmatig klanttevredenheidsonderzoeken gedaan. De laatste die is uitgevoerd ging over de aanpak van de winkel in Bathmen inzake de coronamaatregelen. Mensink: “Vanaf de eerste uitbraak hebben we een streng beleid toegepast. Vaak strenger dan in andere supermarkten. Dat deze maatregelen nodig waren bleek natuurlijk toen corona genadeloos toesloeg in Bathmen. Op het hoogtepunt hadden we zelf 23 medewerkers in quarantaine. Ook ikzelf heb de dans niet weten te ontspringen. Nu is dat gelukkig anders. Op dit moment hebben we niemand meer in die situatie. En dat willen we zo houden! De decembermaand zijn we goed doorgekomen, wel hebben we een nog strenger deurbeleid doorgevoerd. Klanten houden zich keurig aan de regels en volgen de aanwijzingen van de medewerkers heel goed op. Uit het klanttevredenheidsonderzoek bleek dat onze klanten onze maatregelen heel hoog waarderen, en daar zijn we natuurlijk heel er blij mee!”

Nieuwe handscanners en GA Eagles voetbalplaatjes
De handscanners die men bij de Jumbo in Bathmen had gaven nogal eens problemen. Dit was een bekend gegeven binnen de Jumbo organisatie. Daar is men hard mee bezig geweest en vanaf 3 februari zullen de huidige worden vervangen door nieuwe en de storingen zullen dan tot de verleden tijd behoren.
Mensink: “Vanaf half februari lanceren we, samen met de Jumbo’s in Deventer, Colmschate, Twello en Gorssel een Go Ahead Eagles Voetbalplaatjesactie. Dit alles in het kader van100 jaar Stadion Vetkampstraat. Je kan dan plaatjes verzamelen van de huidige spelers, oud spelers, trainers, begeleiders, maar ook prachtige oude foto’s van de club.”
Voorafgaand aan de start zal de
Bathmense Krant uitgebreid aandacht besteden aan de nieuwe actie.