Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Saladeactie Orpheus

BATHMEN – Misschien had u er vorige week al op gerekend, maar om logistieke redenen kond Orpheus dit jaar de traditionele saladeactie niet in het eerste weekend van december houden.Maar wat in het vat zit verzuurt niet en dat geldt zeker voor de salades van Orpheus. Want deze worden, zoals altijd, op vrijdagavond vers en met verse producten gemaakt. Heerlijk als tussendoortje, maar ook voldoende als maaltijd voor één persoon. Op zaterdagochtend 10 december komen leden van Muziekvereniging Orpheus bij u aan de deur met deze overheerlijke salades. U hoeft er dus zelfs het huis niet voor uit.

Onder leiding van twee echte koks is op vrijdagavond al een hele ploeg aan het werk om de salades te maken. ’s Middags worden alvast sla, tomaten en komkommers gesneden om ’s avonds verwerkt te worden in de salades.

Dit betekent dat de salades supervers zijn. Op zaterdagochtend vanaf ongeveer tien uur gaan de leden op pad en zij hopen dat rond een uur of één alles is verkocht. De salades kosten € 3,50 per stuk en drie voor € 10,-. Helaas kunt u nog niet pinnen, dus leg alvast wat kleingeld klaar.

De opbrengst van de saladeactie zal worden gebruikt ten behoeve van de werving en opleiding van nieuwe jeugdleden. Door acties als deze is Orpheus in staat om het leren bespelen van een muziekinstrument voor iedereen toegankelijk te maken. Dit is belangrijk, want Orpheus kan nieuwe leden heel goed gebruiken. Naast nieuwe leerlingen op koperinstrumenten is er ook ruimte om slagwerkers op te leiden. En natuurlijk zijn mensen die al een instrument bespelen van harte uitgenodigd om eens op een dinsdagavond in Cultuurhuus Braakhekke bij een repetitie te kijken.

Ook wordt u alvast gewezen op het prachtige concert in Kerstsfeer op vrijdagavond 16 december bij Cultuurhuus Braakhekke. Naast het fanfareorkest, begeleid door een combo en met zang van Astrid Wesselink en Marco Mensink, zal ook Saxofoonensemble Saxofonic optreden.