Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Schilderijen uit Tanzania tijdens kunstmarkt bij Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Op zoek naar een bijzonder, uniek en mooi schilderij uit Afrika? Wereldwinkel Bathmen biedt u een schilderij dat bij uw woon- of werkomgeving past! Unieke schilderijen rechtstreeks van de artiest!Wereldwinkel Bathmen heeft een prachtige serie schilderijen uit Afrika. Deze schilderijen zijn door Hester Klein Lankhorst persoonlijk geselecteerd. Opgegroeid in Bathmen heeft ze een warme band met de Wereldwinkel Bathmen en speciaal deze collectie ingekocht.

De schilderijen zijn in Tanzania rechtstreeks van de kunstenaars gekocht in Arusha en Bagamoyo. De doeken zijn in Nederland bespannen. Met deze schilderijen, elk uniek, haal je een klein beetje Afrika naar binnen. De schilderijen zijn geselecteerd om zowel in een zakelijke omgeving, als in een huiselijke omgeving, een persoonlijke touch te geven.

De collectie wordt gepresenteerd in de winkel op zaterdag 1 september, maar kunt u ook vinden via www.wereldwinkelbathmen.nl

Daarnaast zijn er ook dit jaar speciale artikelen ingekocht en de medewerkers vertellen u graag het verhaal over het ontstaan en de herkomst van bijvoorbeeld de prachtige metalen vogels en wanddecoraties uit verschillende landen.

U vindt de Wereldwinkel Bathmen tijdens de Kunstmarkt op de oude vertrouwde plek aan de Schoolstraat, maar natuurlijk bent u ook van harte welkom in de mooie, nieuwe Wereldwinkel iets verderop in de straat!