Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Schipbeek Makelaars betrekt nieuw pand

BATHMEN – Zo’n drie jaar geleden startte Jorn Spoelstra zijn bedrijf Schipbeek Makelaars. De afgelopen drie jaar was hij gevestigd in het pand van Robert Scholten Hypotheken en Verzekeringen. Omdat beide bedrijven een gestage groei doormaken heeft Jorn besloten om naar een eigen pand te gaan. Vanaf deze week is het bedrijf operationeel in het nieuwe pand aan de Molenstraat 10.

Jorn: “Samen in een pand betekende een mooie aanvulling op elkaars dienstverlening. Dat was het en dat is het nog steeds en zal ook in de nieuwe setting zo blijven. Robert Scholten Hypotheken en Verzekeringen groeit in omvang van personeel en werk en ik ook. De beschikbare ruimte was niet meer voldoende voor onze bedrijven. Het werd te klein. De mogelijkheid deed zich voor om naar het pand aan de overkant te gaan en die mogelijkheid heb ik met beide handen aangegrepen. Met de verhuizing naar het nieuwe pand heb ik met deze zichtlocatie nu een eigen identiteit en uitstraling. In plaats van bij elkaar in zitten we nu tegenover elkaar.”

Schipbeek Makelaars
Schipbeek Makelaars biedt een passende woonoplossing. Of dit nu gaat om het aankopen, verkopen of taxeren van een huis. Kwaliteit staat centraal. Het bedrijf is actief in Bathmen, Holten, Lettele, Okkenbroek, Gorssel en omgeving. Men begeleidt de klant stap voor stap door een traject dat vaak als moeilijk en onoverzichtelijk wordt ervaren. Samen komt men tot een plan van aanpak, gericht op de persoonlijke situatie.

Groei
Jorn: “Onze aanpak werk goed, want klanten weten ons steeds vaker te vinden en waarderen onze aanpak. We zijn een echte dorpsmakelaar. Ik voel me ook als een vis in het water in de dorpen. Ik ben goed op de hoogte wat er in de dorpen gebeurt. Ik sta zelf ‘ met beide poten in de klei’. Wij bieden wat alle grote kantoren ook bieden, alleen wij voegen de menselijke maat toe. Een persoonlijk klik vinden wij heel erg belangrijk. In het Engels spreken ze dan over ‘peoples business. Volgend jaar start de nieuwbouw Bathmense Enk 3. Wij zijn verantwoordelijk voor de verkoop van de 80 à 85 nieuwe woningen.”
Door de gestage groei is er ook extra werk en daarvoor is Lotte Koopman de nieuwe medewerkster van de makelaardij. Jorn: “Zij gaat zorgen voor meer structuur, dat alles gestroomlijnd verloopt en is zij aanspreekpunt zowel telefonisch als op kantoor.”

Opening
Een officiële opening zal ‘ergens in het voorjaar’ plaatsvinden. Jorn: “Deze weken is iedereen heel erg druk en de agenda’s zijn volop gevuld. Daarom zullen wij de officiële opening begin volgend jaar doen, maar u kunt natuurlijk gerust al eens een keer binnen komen. De koffie staat klaar!