Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Schipbeek Makelaars,

nieuw in Bathmen

Schipbeek Makelaars

BATHMEN – Vanaf 1 juni is Schipbeek Makelaars gevestigd in het pand van Robert Scholten Assurantiën BV aan de Molenstraat 3a te Bathmen.

Schipbeek Makelaars is een full-service makelaarskantoor, opgericht door Jorn Spoelstra en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen NVM.

“Na 17 jaar als NVM-makelaar bij een groot regionaal kantoor in loondienst te hebben gewerkt, vond ik het tijd worden om mijn vleugels zelfstandig uit te slaan en waar kan dat nou beter dan in Bathmen, mijn geboorteplaats”, aldus Spoelstra, ik liep al enige tijd met het idee om op eigen kantoor te starten en Robert Scholten was al jaren op zoek naar een makelaar dus toen we met elkaar in gesprek kwamen waren we er snel uit. Schipbeek Makelaars huurt een ruimte bij Robert Scholten Assurantiën b.v. De synergie is natuurlijk optimaal. Alle disciplines vind je nu onder een dak. Naast verzekeringen, hypotheken en Regiobank kan men nu dus ook op de Molenstraat 3a terecht bij Schipbeek Makelaars voor aan- en verkoop van woningen en (NWWI) taxaties, een prachtige combinatie”, aldus Spoelstra.

Nieuwsgierig geworden? Loop eens binnen aan de Molenstraat 3a, kijk op www.schipbeekmakelaars.nl of bel 0570-234250. Zij zijn u graag van dienst!