Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Seniorenmiddag in het Cultuurhuus met Harald Veenstra

BATHMEN – Harald Veenstra is een entertainer pur sang met roots in Vroomshoop. Het is een zanger met veelzijdige talenten. Hij maakte vier theatershows met voornamelijk eigen werk en speelde een seizoen lang in de musical ‘The Phantom of the Opera’.Jaarlijks maakt Harald een nieuwe voorstelling voor senioren waarbij veel vrolijkheid, erkenning en een vleugje nostalgie komt kijken. Op woensdag 12 september zal Harald Veenstra in het Cultuurhuus Braakhekke te zien zijn met zijn voorstelling ‘Zwaaien naar tante Hannie’. In 1951 zag Nederland voor het eerst het wonder van de televisie. Het begon met een paar honderd toestellen, dus je keek bij de buren. Op woensdag- en zaterdagmiddag. Zwart wit en nog maar één net. Omroepster Hannie Lips werd beroemd als tante Hannie, omdat ze altijd zo leuk naar de kinderen thuis zwaaide.

 

’s Middags kwam Swiebertje of Dappere Dodo

’s Avonds met natte haartjes op de bank nog even kijken naar de grote Zaterdagavondshows met Willy en Willeke Alberti, Rudi Carrell of Henk en Teddy Scholten.

Het was stil op straat als ‘Ja Zuster, Nee Zuster’ kwam of het Eurovisie Songfestival. Later kregen we De Weekend Kwis met Fred Oster, Wie van de Drie? En De Mountiesshow.

André van Duin maakte zijn debuut als bandparodist in Nieuwe Oogst en Mies Bouwman werd na de actie ‘Open het Dorp’ de koningin van de Nederlandse televisie. In dit nostalgische liedjesprogramma (in kleur!) komen al die televisiehelden voorbij en worden de mooiste herinneringen opgehaald.

Ga er maar eens lekker voor zitten want zo meteen komt Tante Hannie! (Zullen we weer terugzwaaien?)

Cultuurhuus Braakhekke, woensdag 12 september aanvang 14.00 uur. Entree: 2 strippen of vijf euro.