Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Seniorenmiddag op woensdag

22 februari een enorm succes

BATHMEN – Op woensdagmiddag is er in Bathmen een activiteitenmiddag voor senioren. Op de laatste woensdag van de maand in het Cultuurhuus Braakhekke en op de overige woensdagen in ’t Dijkhuis. Samen heeft men geprobeerd om er een afwisselend programma van te maken.

Afgelopen woensdagmiddag kon men aanschuiven bij het jaarlijkse stamppottenbuffet in het Cultuurhuus. Meer dan 90 personen hadden zich opgegeven om te genieten van de overheerlijke stamppotten, die door Slagerij Linker waren gemaakt. Na uitleg door Jan Linker was er een ware run richting het buffet.

Wim Wiltink had speciaal voor deze middag zijn repertoire iets aangepast, zodat er na het eten gezellig mee werd gezongen en er zelfs een ware polonaise door de zaal liep.

Heel spontaan vroeg Cees Smale samen met mevrouw Jansen de microfoon en werden onder andere ‘het Dorp’ en ‘het Kleine Café aan de haven’ ten gehore gebracht. De accordeonmuziek van Wim klonk nog lang door in het Cultuurhuus en onder het genot van een kopje koffie of een drankje bleef het nog lang heel gezellig.

Een grote waardering voor alle vrijwilligers die de bezoekers die moeilijk ter been zijn of in een rolstoel zitten hebben gebracht en gehaald. Zelfs tijdens het eten werd er gezorgd voor drankjes en een bord eten voor diegenen die dit zelf niet konden halen.

Deze middag is zeker voor herhaling vatbaar.

Op woensdag 29 maart zal door de historische vereniging Omheining uit Heino een quizmiddag worden verzorgd. Deze quiz bestaat uit het raden van het juiste verhaal bij een historisch voorwerp. Deze middag begint om 14.00 uur. De kosten hiervoor zijn één strip.