Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Snow Challengers Against Cancer veilig terug na barre tocht door Scandinavië

Snow Challengers 1

BATHMEN – Freddie Orie, Jillis Wormgoor, Jos Aalbers, Wieger Westerdijk, Klaas Hoekstra en Harry Keijzer (uit Bathmen) zijn terug uit Scandinavië. Ze hebben met drie auto’s (team 63, 64 en 81) deelgenomen aan de Scan Covery Trial 2015. Ze hebben veel sneeuw, ijzel en regen gehad maar prachtige dingen gezien en beleefd.

Zo zijn ze een dag naar Spitsbergen geweest en hebben ze een huskytoer gedaan. Verder was er veel sneeuw in Zweden en Finland. Zijn ze over de Atlantische brug in Noorwegen gekomen en hebben ze een bezoek gebracht aan het IJshotel . Maar ze hebben ook ontberingen doorstaan. Een blessure bij Harry en autopech bij team 81 maakten de tocht zwaar. Maar ze hebben het gehaald deze bikkels en afgelopen zondag 11 januari weer veilig in Enschede aangekomen.

Met deze tocht hebben ze aandacht gevraagd voor de Stichting Against Cancer. Door mee te doen aan deze rally en het organiseren van extra activiteiten hopen ze een flink bedrag op te halen voor deze Stichting. Ze profileren zich als de Snow Challengers Against Cancer. Verder zetten de deelnemers allerlei acties op om geld in te zamelen! Dit geld zal 15 juli 2015 op de Circuitdag in Assen aangeboden worden aan de Stichting.

 

Goede Doel Against Cancer

Jaarlijks organiseert Against Cancer tal van grote evenementen voor en met gezinnen waar een kind getroffen is door kanker. Zowel de kinderen als hun gezinnen, bezorgen zij met deze evenementen een onvergetelijke dag. Alle verdriet, angst, pijn en onzekerheid kan daarmee voor een dag worden vergeten. De vrijwilligers van Against Cancer hebben met de jaarlijkse Circuitdag en de familievakanties een sterke band opgebouwd met vele gezinnen. Ze voelen zich bevoorrecht om de gezinnen uit te kunnen nodigen. Kijk voor meer informatie op de website www.againstcancer.nl