Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Spreekuur Carinova verpleeg-

kundige in Bathmen en Lettele

BATHMEN-LETTELE – Oud worden is eigenlijk best vernieuwend. Hoe zit het nu precies in elkaar? Hoe regel je alles tegenwoordig in de zorg? Carinova helpt u graag, kom vrijblijvend naar het inloopspreekuur in Bathmen of Lettele.Inwoners van Bathmen, Lettele en omgeving kunnen met alle vragen over zorg en welzijn terecht bij een verpleegkundige van Carinova thuiszorg.

 

Inloopspreekuren

Inloopspreekuur Bathmen wordt verzorgd door wijkverpleegkundige Mieke Broekhuis, wijkverpleegkundige: elke even week op maandag van 09.30 – 10.30 uur in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a.

Inloopspreekuur Lettele wordt verzorgd door wijkverpleegkundige Eline Wagemans: één keer per vier weken op dinsdag van 10.00-12.00 uur in de Huskamer van Kulturhus De Spil, Sportweg 1. De eerste spreekuren zijn dan ook op 15 augustus 2017 en 12 september 2017.

U hoeft geen afspraak te maken en er zijn geen kosten aan verbonden. Kunt u niet zelf komen, dan kan de verpleegkundige bij u thuis komen. Belt u dan met Carinova? Het telefoonnummer is 0900 8662. Ook kunt u kijken op www.carinova.nl

 

Wat kan de verpleegkundige voor u doen?

U kunt op het spreekuur terecht met allerlei vragen die te maken hebben met zorg en welzijn. Ook kunt u vragen stellen over bijv. het aanvragen van hulpmiddelen, zorg en indicaties, personenalarmering en Carinova servicepakket (korting, comfort- en gemaksdiensten). Ook mantelzorgers zijn van harte welkom met hun vragen en ervaringen. De Carinova verpleegkundige fungeert als een vraagbaak op velerlei gebied.