Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Spreekuur Carinova verpleegkundige

BATHMEN – Inwoners van Bathmen en omgeving kunnen met alle vragen over zorg en welzijn terecht bij een verpleegkundige van Carinova thuiszorg. Zij zit vanaf 6 maart elke even week op maandag van 09.30 – 10.30 uur in Cultuurhuus Braakhekke, Schoolstraat 6a.U hoeft geen afspraak te maken en er zijn geen kosten aan verbonden. Kunt u niet zelf komen, dan kan de verpleegkundige bij u thuis komen. Belt u dan met Carinova? Het telefoonnummer is 0900 8662. Ook kunt u kijken op www.carinova.nl

Wat kan de verpleegkundige voor u doen?

U kunt op het spreekuur terecht met vragen die te maken hebben met zorg en welzijn. Dit kan variëren van vragen over hulp bij het wassen en aankleden, medicatie, het verzorgen van wonden, het geven van injecties, het omgaan met pijn, maar het kunnen ook vragen zijn over bijvoorbeeld de huishoudelijke hulp, geheugenverlies, het aanvragen van hulpmiddelen, zorg en indicaties, personenalarmering en Carinova servicepakket (korting, comfort- en gemaksdiensten). Ook mantelzorgers zijn van harte welkom met hun vragen en ervaringen.

De Carinova verpleegkundige fungeert als een vraagbaak op velerlei gebied. Zij heeft informatiefolders. Ook kan zij uitleg geven over hulpmiddelen en het juiste gebruik ervan. Verder kan zij u uitleg geven over ziekte en kwalen en over het zo goed mogelijk omgaan met de gevolgen daarvan, zodat u ondanks ziekte of handicap toch zo veel mogelijk uw zelfredzaamheid en regie kunt houden.