Staat op donderdag 20 juni al bij u in de agenda: Informatiemarkt Dorpsagenda?

BATHMEN – Met regelmaat hebt u al berichten kunnen lezen over de verschillende themagroepen die binnen de Dorpsagenda actief zijn. In ’t Dijkhuis en het Cultuurhuus zijn al verschillende avonden geweest over de thema`s: Dementievriendelijk dorp, Plan Brink, Starterswoningen en Sportvoorzieningen.De werkgroep heeft hier al heel veel inwoners van Bathmen gezien en weet dus dat de toekomst van Bathmen belangrijk is voor u en ook als zodanig leeft onder de inwoners.

Op donderdag 20 juni zullen burgemeester Ron König, wethouder Liesbeth Grijzen en wijkmanager Johannes Vermeulen aanwezig zijn met de vertegenwoordigers van alle themagroepen tijdens een informatiemarkt.

Naast de bovengenoemde themagroepen zullen ook de themagroepen Duurzaam Bathmen en Treinstation in Bathmen, het Dorpsplatform, BVB en Stichting Bathmen promotie aanwezig zijn.

Wilt u graag weten wat de werkgroep de komende periode allemaal graag gerealiseerd wil zien in Bathmen? Hebt u daar ook een idee of mening over?

Zorg dat u om 19.45 uur bij Cultuurhuus Braakhekke bent. De koffie staat dan klaar en klokslag 20.00 uur zullen de diverse thema`s gepresenteerd worden en daarna kunt u meepraten.

Voor contactgegevens van de diverse themagroepen kijk op https://www.bathmen.nl/battum/dorpsagenda-bathmen/