Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Start bouwrijp maken Bathmense Enk 3

De eerste werkzaamheden voor de realisatie voor de Bathmense Enk 3.

BATHMEN – De werkzaamheden zijn gestart voor de realisatie van de nieuwbouwwijk Bathmense Enk 3 in Bathmen. In opdracht van de ontwikkelcombinatie Bathmense Enk 3 B.V. (een samenwerking tussen Le Clercq Planontwikkeling en Nebra ontwikkeling en onroerend goed) is NTP begonnen met het bouwrijp maken van het plangebied.


In het plangebied worden de komende jaren circa 123 woningen gerealiseerd. Inmiddels zijn de eerste 33 projectmatige koopwoningen verkocht. Zodra het plangebied bouwrijp is zal met de bouw van deze woningen door Bouwbedrijf Nap uit Lunteren worden gestart. Naast koopwoningen worden er ook sociale huurwoningen door Woonstichting De Marken gerealiseerd. Ook zijn er recent 9 bouwkavels voor particulieren onder grote belangstelling uitgegeven. In het voorjaar van 2021 start de verkoop van de projectmatige woningen in de 2e fase.
In de loop van volgend jaar zal tevens het initiatief worden opgestart om samen met een aantal jongeren uit Bathmen 16 starterswoningen op de twee nieuwe erven langs de Deventerweg te ontwikkelen.