Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Start KNLTB voorjaarstennis-

competitie op 9 april 2016

BATHMEN – Aanstaand weekeinde gaat één van de grootste tenniscompetities ter wereld weer van start; deze wordt gespeeld in de maanden april, mei en juni.De KNLTB heeft een zeer divers competitieaanbod. Met meer dan 300 vormen die worden gespeeld op regionaal en landelijk niveau op iedere dag van de week, voor iedere leeftijd, voor zowel beginnende spelers als voor topspelers en voor iedereen daar tussenin.

Bij beide Bathmense tennisverenigingen wordt ieder jaar met een groot aantal teams deelgenomen aan deze competitie waardoor er vooral in het weekeinde sprake is van een gezellige drukte op de parken.

Waar bij TC Bathmen voornamelijk gespeeld wordt in de regionale competitie ligt bij TC Salland de nadruk op het landelijk niveau. Op de zondagen zal TC Salland o.a. uitkomen met teams in de Hoofdklasse Gemengd, Hoofdklasse Gemengd 11 t/m 17 jaar en 1e Klasse Gemengd. Bij deze wedstrijden zullen zeker nieuwe Nederlandse toptalenten worden gesignaleerd.

Daarnaast neemt TC Salland ook dit jaar weer deel aan de hoogste landelijke competitie. De Eredivisie Gemengd, waarbij acht verenigingen uit Nederland gaan strijden om het Nederlands Kampioenschap, wordt gespeeld in een periode van 14 dagen met aansluitend een play-off weekeinde voor de vier hoogst geëindigde teams. De Nederlandse topspelers zullen vier keer hun opwachting maken aan de Hogeweg in Bathmen.

Op dit moment is de volledige samenstelling van het team van Salland nog niet bekend, hoewel al wel is vernomen dat Thiemo de Bakker en Richel Hogenkamp wederom deel zullen nemen.

De thuiswedstrijden van de eredivisie kunt u alvast in de agenda noteren:

Zaterdag 21 mei: TC Salland – H.L.T.C. Leimonias (Den Haag).

Woensdag 25 mei: TC Salland – T.V. De Lobbelaer (Zevenbergen).

Dinsdag 31 mei: TC Salland – L.T.C. Naaldwijk.

Donderdag 2 juni: TC Salland – T.V. Rapiditas (Nijmegen).