Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Start na de zomervakantie met muzieklessen bij Orpheus!


Bathmen – De zomer staat weer voor de deur en afgelopen week zijn de laatste muzieklessen op de basisscholen in Bathmen afgerond. De leerlingen van de Looschool sloten op maandag 19 juni hun ‘algemene muzikale vorming’-lessen af met een concert voor ouders en kinderen van de hogere en lagere groepen.

Heeft uw kind afgelopen jaar genoten van de muzieklessen van juf Liesbeth Vernout en wil hij/zij hiermee verder na de zomervakantie? Dat kan! Muziekvereniging Orpheus biedt een gratis proefles aan bij een van de vakdocenten. Ook als uw kind de lessen op school (nog) niet heeft gehad of voorgaande jaren al heeft gehad, maar na de vakantie wel wil starten met muzieklessen, is hij/zij natuurlijk van harte welkom! Wie weet zit uw kind komend voorjaar al op het podium met de blazersklas of het leerlingenorkest!
Als uw kind één of meerdere proeflessen wil volgen dan kunt u hem/haar aanmelden door een mail te sturen naar: muziekles@orpheus-bathmen.nl ter attentie van Jorine Bos (muzieklescoördinator).

Het fanfare orkest van muziekvereniging Orpheus heeft nog enkele vacatures. Wij kunnen met name muzikanten op slagwerk en bugel goed gebruiken! Interesse? Neem contact met ons op.

Voor meer informatie over de lessen en muziekvereniging Orpheus:
Jorine Bos, muzieklescoördinator, 06-13179220 muziekles@orpheus-bathmen.nl
André Olden, voorzitter, 06-11608714