Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stichting Bathmen Promotie voert actie via ‘Samen voor de buurt’

Foto: Op de foto staan vier deelnemers van Erve de Poll die gaan helpen met het opmaken van de hanging baskets. Daarnaast staan Mariska Kuipers van Erve de Poll, Eric Brilman en Theo Bruggeman namens Stichting Bathmen Promotie erop en Linda Alberts van de RegioBank.

Bathmen – De actie ‘Maak samen Bathmen nóg mooier’, is een prachtig initiatief voor een sfeervoller Bathmen. Aldus Linda Alberts van Veldsink-Scholten. Linda is zelfstandig adviseur bij RegioBank en samen met RegioBank steunt zij dit project. Door in en rond het centrum hanging baskets op te hangen aan de lantaarnpalen, met in de zomer mooie zomerbloeierso, willen we samen met de Stichting Bathmen Promotie en Erve De Poll nóg meer sfeer creëren in het centrum van Bathmen. In de baskets kunnen in de winter, winterbloeiers worden geplant. Samen met lichtjes geeft dit Bathmen ook in de winter een sfeervol aanzien.

Linda Alberts van Veldsink-Scholten vertelt waarom we dit samen doen
RegioBank Bathmen, steunt het initiatief ‘Maak samen Bathmen nóg mooier’ van harte. De bank trekt hierin samen op met Stichting Bathmen Promotie, Erve De Poll en de RegioBank. Met o.a. een bijdrage van de inwoners van Bathmen wil de Stichting Bathmen Promotie de baskets gaan aanschaffen zodat de eerste stap gezet wordt. Hiervoor hebben we minimaal € 2.000 nodig. Hoe mooi is het als we dit samen kunnen doen? Zo zorgen we voor een sfeervol Bathmen!”

Ondersteuning Erve de Poll
De Stichting Bathmen Promotie heeft de samenwerking gezocht met Mariska Kuipers van Erve De Poll in Bathmen. Erve de Poll is een dagbesteding voor mensen met een zorgvraag. De deelnemers willen graag zingeving geven aan hun dag en zich echt nuttig voelen. De deelnemers van Erve De Poll gaan de hanging baskets opmaken, ophangen en onderhouden. En juist deze samenwerking maakt het project nog mooier!

Donaties zijn meer dan welkom.
We hebben geld nodig voor de baskets, de bloemen, het ophangen en het onderhoud, aldus Theo Bruggeman de voorzitter van de Stichting Bathmen Promotie.
‘Samen voor de buurt’ is een initiatief van RegioBank om lokale projecten te ondersteunen die het buurtgevoel vergroten. Samen met lokale verenigingen, stichtingen en buurtbewoners realiseert de bank projecten die voor verbinding zorgen en bijdragen aan de leefbaarheid van de buurt. RegioBank sponsort het crowdfundingsplatform ‘Samen voor de buurt’ waar verenigingen, stichtingen of individuen een geldinzamelactie kunnen starten. Ook ‘Maak samen Bathmen nóg mooier’ kan uw hulp heel goed gebruiken. Hoe meer steun uit de omgeving, hoe beter. Zo dragen we samen bij aan een fijne plek voor iedereen. Want een sociaal, mooier en leefbaar Bathmen maken we samen!

Hoe kun jij helpen?
Jij kunt helpen door een donatie te doen, alleen of met je vrienden, je voetbalteam of misschien zelfs met de hele straat.
Met jullie bijdrage willen we de baskets gaan aanschaffen zodat we de eerste stap kunnen zetten.

Over RegioBank
RegioBank is al ruim 100 jaar de bank in de buurt. Met Zelfstandig Adviseurs is RegioBank actief in heel veel buurten in dorpen en kleine steden. In al die jaren zijn de Zelfstandig Adviseurs van RegioBank uitgegroeid tot een vertrouwd gezicht in de buurt. Zij weten hoe belangrijk een leefbare buurt is. Dat is een buurt waar iedereen zich thuis voelt: bewoners, ondernemers, verenigingen en stichtingen. Daarom steunt RegioBank samen met het Oranje Fonds lokale projecten die het buurtgevoel vergroten. En regelt de klant zijn bankzaken gewoon in de buurt. Dat is RegioBank, de buurtzame bank. RegioBank is onderdeel van de Volksbank, samen met SNS, ASN Bank en BLG Wonen.

Voor meer informatie:
www.regiobank.nl.