Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Stichting Muziekkring Bathmen: Concert Pynarello ensemble

BATHMEN – Op zondag 13 februari verzorgt het Pynarello Kwartet in Bathmen een concert ontvangen. Dit is het uitgestelde concert van 18 april 2021 dat wegens de Covid-19 epidemie niet door kon gaan.

Het Pynarello Kwartet bestaat uit Emeline Dessi – fluit, Eva Traa – viool, Sofie van der Schalie – altviool en Kalle de Bie – cello. De 4 leden van het kwartet spelen allen in Pynarello, het spraakmakende muziekcollectief dat staand, uit het hoofd en zonder dirigent zinderende uitvoeringen van symfonisch repertoire verzorgt. Op het programma staan o.a. strijkkwartetten van Mozart en Schneider, strijktrio’s van Beethoven en Röntgen en een trio voor fluit, viool en altviool van Beethoven. Er is helaas geen pauze.

Zondag 13 februari 2022,
Dorpskerk Bathmen.
Aanvang: 15.00 uur.

Toegang: € 17,50, Donateurs
€ 12,50. Jongeren tot 18 jaar gratis toegang. Reserveren is aan te raden maar niet noodzakelijk.

LET OP!
Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een geldig Coronatoegangsbewijs. Als toegangsbewijs dient u een geldige QR-code op uw telefoon of een geprinte versie daarvan plus een identiteitsbewijs te kunnen tonen. Een mondkapje is verplicht bij binnenkomst. Op uw stoel mag het mondkapje af.