Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Studio1980 winnaar bedrijvenloop

BATHMEN – Voor de derde keer vond de Boode Bedrijvenloop plaats, een onderdeel van de Brink tot Brinkloop op 27 december. Ditmaal verscheen een recordaantal van 49 teams aan de start. Het team Studio1980 uit Laren was het snelst en won de wisseltrofee.Het aantal organisaties dat meedeed, was zeer divers: van thuiszorg tot klussenbedrijf en van adviesbureau tot zalencentrum. Naast bedrijven uit Deventer was de regio ook goed vertegenwoordigd. En ook daarbuiten tot zelfs Nieuwegein. Met maar liefst 15 deelnemers had Wolters bv het grootste aandeel in de bedrijvenloop. Zij hebben de loop onderdeel gemaakt van de vitaliteitstraining die via het MKB Deventer wordt gevolgd.

 

Revanche

Voor de start werden de lopers bij St. Tropez op de Brink opgevangen. Hier werd ook de teamfoto gemaakt door Evert van de Worp met De Waag als unieke achtergrond. Het snelste bedrijf was uiteindelijk Studio1980 uit Laren. Er werd nipt sneller gelopen dan de winnaar van de afgelopen twee edities, Garage Sjouke Dijkstra uit Markelo. De wisseltrofee staat komend jaar dus in Laren. Dijkstra heeft al laten weten bij de volgende editie zich te willen revancheren.

De winnaar van de Brink tot Brinkloop, Tim Bolink, was ook een bedrijvenloper. Het team dat zijn vader van Bolink en Partners had samengesteld was echter niet sterk genoeg om hierbij ook de hoofdprijs te pakken. Zij werden vijfde.

Na afloop werd er onder het genot van soep met broodjes nagepraat in de BrinXs zaal bij Boode. Hierdoor werd de bedrijvenloop dus al snel omgedoopt in de Brink tot BrinXsloop. De volgende editie zal plaatsvinden op 8 januari 2017. Kijk voor meer informatie en alle uitslagen en foto’s op www.brinktotbrinkloop.nl