Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Succesvolle afsluiting Dynamic Tennis bij TC Bathmen: vervolg in het voorjaar!

BATHMEN – Hoe dynamisch wil je het hebben? De afgelopen zes weken hebben de deelnemers met enthousiasme deelgenomen aan het Dynamic Tennis programma bij Tennisclub Bathmen. Elke week was er een goed trainingsprogramma en werden er verschillende partijen gespeeld. De deelnemers hebben het erg gewaardeerd, niet alleen lekker bewegen maar het gaf ook veel energie.Op zes achtereenvolgende dinsdagochtenden werd er op het park van TC Bathmen Dynamic Tennis gespeeld onder enthousiaste begeleiding van clubtrainer Marc IJzerman en trainer Bas Bierhof. Met een gevarieerd programma werd het spel eigen gemaakt. Naast bewegen speelt Gezelligheid natuurlijk een grote rol dus was er genoeg tijd om wat te drinken. Gastvrouw Emmie Rademakers zorgde hierbij voor de gezellige aankleding.

Afgelopen dinsdag was de laatste keer van de serie van zes. Alle deelnemers hebben een certificaat ontvangen uit handen van Emmie. De deelnemers hebben aangegeven dat zij zeer tevreden waren over de aanpak en het spel. Dynamic Tennis zal in het voorjaar zeker een vervolg krijgen. De eerste aanzet hiervoor is al gegeven in het overleg met Fitstars en TC Bathmen, want ook dan zullen zij dit gezamenlijk aanpakken.

Sportbedrijf Deventer heeft met Fitstars een programma ontwikkeld waarbij gedurende zes weken onder begeleiding verschillende vormen van sport worden aangeboden. Het doel van Fitstars is om mensen te laten ontdekken dat ook al zijn er fysieke beperkingen (ouder worden, blessures) er nog voldoende manieren zijn om te bewegen. Sportbedrijf Deventer heeft daarbij samengewerkt met acht lokale sportverenigingen.

Dynamic tennis is een gezellige racketsport die tafeltennis, tennis en badminton combineert tot een nieuwe sport. Er wordt met een lichte bal en een lichtgewicht racket met een wat kortere handgreep gespeeld en dat is daardoor eenvoudiger te hanteren. Het spel wordt gespeeld op een veld ter grootte van een badmintonveld. Dynamic Tennis is gemakkelijk aan te leren, is goed vol te houden en is niet blessuregevoelig.

Houd deze krant en de website van TCB in de gaten voor meer informatie in het nieuwe seizoen. Wilt u op de hoogte gehouden worden, stuur dan even een e-mail naar info@tcbathmen.nl