Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Summer Nights: het gaat weer bruisen weer bij Boode!


BATHMEN – Ook bij Boode ondervindt men de gevolgen van alle maatregelen rond het coronavirus. Nu het kabinet versoepelingen heeft aangekondigd ten aanzien van de coronamaatregelen, waarbij er meer ruimte komt om activiteiten te ontplooien, maakt men daar bij Boode graag gebruik van.

Deze week spreekt de redactie van de Bathmense Krant met Danielle Nesselaar, zij is samen met Michiel Bouwens eigenaar van Boode. Danielle: ”Het is bijna een jaar geleden dat we Boode overnamen. En dat eerste jaar is heel turbulent gebleken. Met de Bathmense Kermis hadden we een wervelende start en ook de periode daarna verliep grotendeels zoals we verwacht en gehoopt hadden. Al vrij snel kregen we het ‘in de vingers’ en waren we bezig met veel nieuwe plannen voor Boode. En toen….. kwam corona. Het zijn natuurlijk een aantal zware maanden geweest voor ons en heel veel bedrijven met ons. We hebben van de relatieve rust wel een deugd gemaakt. Zo hebben we ons pand aan de buitenkant geschilderd en de brasserie is voorzien van een nieuw interieur. Ook binnen hebben we alle ruimtes opgefrist met een nieuwe look. Vanaf 1 Juni zijn we gelukkig weer open en hebben we meteen onze openingstijden verruimt. Onze gasten kunnen nu van dinsdag tot en met zondag bij ons terecht voor een overheerlijke lunch, borrel en diner. Verder hebben we onze menukaart volledig vernieuwd en staat onze nieuwe chefkok met een compleet nieuw keukenteam klaar om onze gasten culinair te verwennen. De toekomst ziet er weer een stuk zonniger uit!”

Boode Summer Nights
Danielle vervolgt: “Nu de regels rond het coronavirus verder worden versoepeld staan we te popelen om weer te doen waar we goed in zijn. Het organiseren van feestjes en andere leuke activiteiten. We hebben daar de laatste tijd met ons team goed over nagedacht en we beginnen dan ook met de ‘Boode Zomerweken’. Iedere vrijdag en één zaterdag hebben we in samenwerking met Paul Wensink van Wensink Events een thema-avond op het programma staan. In principe zullen de avonden plaatsvinden in de grote zaal, maar bij mooi weer gaan we het natuurlijk naar het terras verplaatsen.”

Programma Summer Nights

Vrijdag 10 juli BBQ-avond!
De koks van De Brasserie bereiden op deze dag live, heerlijke gerechten op de barbecue en hebben een mooi keuzemenu samengesteld voor € 27,50 per volwassene en € 15,00 per kind t/m 12 jaar. Vanaf 18.00 staat ons team voor u klaar. Danielle: “We beginnen met een heerlijke kop soep. Hierna kunt u bij de barbecue terecht voor een goed stuk vlees, lekker visje of een vegetarische variant. Naast de barbecue-gerechten staat er ook een koud buffet voor u klaar.”

Vrijdag 17 juli Quiz avond!
In samenwerking met Wensink events wordt een Quiz avond verzorgd. Danielle: “Tijdens deze avond serveren wij een drie gangen diner waarbij u de keuze heeft uit vis, vlees of vegetarisch (gelieve de keuze bij reserveren doorgeven). Terwijl u geniet van uw diner zal Wensink events u vermaken doormiddel van uitdagende vragen in een Diner Quiz. Kosten voor het drie gangen diner inclusief de Quiz bedragen € 45,-
Deze avond bent u vanaf 18.30 welkom en zullen wij om 19.00 beginnen met het diner.”

Vrijdag 24 juli Sushi Night!
Sushi lovers opgelet, vrijdag 24 juli staat helemaal in het teken van sushi! Tijdens deze avond kunt u onbeperkt sushi eten. Gaat u voor de Dragon roll, Spicy Tuna roll of toch liever voor de California roll? De sushi lover zal zijn hart ophalen tijdens deze avond! Naast de sushi is er een assortiment van Japanse fingerfoods. De prijs voor de Sushi Night is voor volwassen € 32,50 en voor kinderen t/m 12 jaar € 17,50.
U bent van harte welkom vanaf 18.00.

Vrijdag 31 juli BBQ-avond!
De koks bereiden op deze dag live, heerlijke gerechten op de BBQ en hebben een mooi keuzemenu samengesteld voor € 27,50 per volwassene en € 15,00 per kind t/m 12 jaar.
“Vanaf 18.00 staat ons team voor u klaar. Er wordt begonnen met een heerlijke kop soep. Hierna kunt u bij de barbecue terecht voor een goed stuk vlees, lekker visje of een vegetarische variant. Naast de barbecue-gerechten staat er ook een koud buffet voor u klaar”, aldus Danielle.

Vrijdag 7 augustus Tapas diner met cocktail workshop!
In samenwerking met Wensink events wordt een Tapas diner met een cocktail workshop verzorgd! Tijdens de tapas avond geniet u van heerlijke zomerse gerechtjes en krijgt u tussendoor een cocktail workshop waar u op verschillende manieren cocktails leert shaken. Niet alleen gezellig maar ook heel leerzaam! Tijdens deze avond waant u zich helemaal in de zomerse sferen op ons terras! De prijs voor de tapas-avond met cocktailworkshop bedraagt € 47,50 per persoon.
Deze avond bent u vanaf 18.30 welkom en zal men om 19.00 beginnen met het uitserveren van de tapas.

Zaterdag 15 augustus Quiz avond!
“In samenwerking met Wensink events verzorgen we een Quiz avond. Tijdens deze avond serveren wij een drie gangen diner waarbij u de keuze heeft uit vis, vlees of vegetarisch (gelieve de keuze bij reserveren doorgeven). Terwijl u geniet van uw diner zal Wensink events u vermaken doormiddel van uitdagende vragen in een Diner Quiz. Kosten voor het drie gangen diner inclusief de Quiz is € 45,-
Deze avond bent u vanaf 18.30 welkom en zullen wij om 19.00 beginnen met het diner.”

Tijdens de Summer Nights is de brasserie ook gewoon geopend voor borrel en diner!

Wilt u meer informatie over onze Summer Nights of meteen reserveren? Neem gerust contact op met Tony, Henry of Jocelyn via 0570-542600.

De Summer Nights zijn exclusief dranken met uitzondering van de cocktails tijdens de cocktailworkshop.

Voor alle themavonden geldt dat deelnemen alleen kan na telefonische reservering via 0570-542600.