Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Super woensdag met de Zonnebloem


Bathmen – Op de stralende zomerdag 26 juni voer het schip de Eureka uit van de haven van Deventer. Aan boord waren circa 250 gasten en 30 vrijwilligers van de Zonnebloem Regio Zuid-West Overijssel en natuurlijk de bemanning.

Het was een fijne dag waarop bekenden elkaar weerzagen en nieuwe contacten zijn gelegd. De verpleegkundigen Marian en Nina hoefden niet in actie te komen: zij maakten zich nuttig als barbedienden.
Veel gezelligheid bracht Marco Mensink die met zijn warme stem talloze oude en nieuwe hits ten gehore bracht. Dat viel erg in de smaak. Net als de heerlijkheden die uit de keuken werden aangevoerd. Wat n verwennerij!
De gasten genoten van het prachtige uitzicht, de oevers van onze IJssel waarin koeien verkoeling zochten, vogels floten en eenden dobberden, de ruïne Nijenbeek, de prachtige kade van Zutphen en voor de mannen de tot de verbeeldingsprekende bikinidames op de strandjes.

Bij thuiskomst na de sluizen stonden velen ons op te wachten om ieder thuis te brengen naar de stad of naar zijn/haar Sallandse dorp.