Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Swingnight bij Boode Bathmen

BATHMEN – Dansen, swingen en helemaal uit je dak gaan kan zaterdag 21 mei weer op de maandelijkse Swingnight bij Boode in Bathmen. De Dj’s van de Swingnight laten je de hele avond swingen op de beste hits uit de 80’s, 90’s en zero’s maar draaien zeker ook de nieuwste hits en lekkerste mixen. In de grote zaal staat deze keer Drive-Inn Galaxy maar ook de andere vaste Swingnight Dj’s zijn weer van de partij en maken er een knalfeest van.


Op de Swingnight komt altijd een hele gevarieerde groep mensen die al jaren de weg weet te vinden naar dit maandelijkse feest in Boode. “We zien grote en kleine groepen vrienden, mensen die alleen komen, sportverenigingen, singles, stelletjes en zelfs kleine bedrijven die hier hun bedrijfsfeest swingend afsluiten. Maar ook moeders en dochters die samen en avondje gaan stappen, echt heel leuk om te zien hoe jong en oud hier samen uitgaat” verteld Claudia Tersteeg van de organisatie enthousiast.
Vooraf kun je online tickets kopen via de website van de Swingnight maar ook op de avond zelf zijn er zoals altijd kaarten aan de deur verkrijgbaar.

De volgende Swingnight bij Boode is op 25 juni.
Entree € 10,-
Min. 21+
Open 21.30 – 2.00 uur
www.swingnight.nl