Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Swingnight bij Boode in Bathmen

Bathmen – Zaterdag 28 oktober is het de eerste Swingnight van het nieuwe seizoen. Alle zalen gaan net als vroeger weer helemaal open met als extraatje dat de de Aprés-Ski Bar ook geopend gaat worden.

Met 4 area’s aan muziek is er aan iedereen gedacht; je gaat lekker uit je dak op de beste Dance-Classics uit de 80’s, 90’s, 00’s…tot de leukste hits van nu met DJ Galaxy in de Grote Zaal of laat je meevoeren op zwoele Summervibes, opzwepende Moombahton en de rauwe energie van Hardstyle in de Shotjesbar met Dj Con Nalez en MC Shizzler. Net als vroeger gaat het Grand Café / Kelder weer open met DJ Dumore met de lekkerste Rewind afgewisseld met de fijnste Club & Tech/House Hit-Tunes. Wil je meer feest dan is er vanaf nu ook de Aprés-Ski Bar met de foutste Aprés-Ski hits van toen en nu!
Met nieuwe eigenaren bij Boode gaat de Swingnight van Tersteeg Entertainment gewoon door. “De Swingnight is al bijna 20 jaar een stabiele factor bij Boode in Bathmen en inmiddels niet meer weg te denken in de programmering” verteld Harry Tersteeg. “We hopen dit nog heel lang te kunnen blijven doen”. Zijn vrouw Claudia voegt daaraan toe dat ze zó blij zijn dat net als vroeger alle zalen weer open gaan. “Je merkt het ook aan de reacties van de bezoekers; de voorverkoop gaat ongekend hard en we krijgen heel veel leuke reacties dat alle zalen weer open gaan”.

De Swingnight start om 21.30 uur en duurt tot 2.00uur. Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar op www.swingnight.nl