Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

’t Dijkhuis loopt weer mee met de SamenLoop voor Hoop!

BATHMEN – Twee jaar geleden heeft ’t Dijkhuis ook meegelopen met de SamenLoop voor Hoop in Schalkhaar. Fantastisch evenement van KWF en wat goed dat er zoveel mensen zich er voor inzetten.Toen ’t Dijkhuis te horen kregen dat er dit jaar weer een SamenLoop georganiseerd werd, hebben de collega’s de koppen bij elkaar gestoken en nog meer collega’s enthousiast gekregen. “Wij gaan weer lopen tegen kanker!”

Want wat is het toch belangrijk dat er veel geld ingezameld wordt voor dit goede doel en de hoop dat de dag nadert dat er geen mensen meer sterven aan deze ziekte.

Helaas hebben de collega’s dit allemaal van dichtbij meegemaakt. Een moeder verloren, een vader, echtgenoot, een oom, tante, vriend, vriendin, noem maar op. Teveel lieve mensen kwijt geraakt.

Ook heeft men afgelopen jaar het nare nieuws gekregen, dat twee collega’s deze ziekte kregen. Vreselijk…. “Hier moeten wij ons voor inzetten, hier gaan wij voor lopen!”

Evenals Judith… zij heeft vorig jaar afscheid, moeten nemen van haar ‘bonus’ moeder. Wat een verdriet! Hierom zal zij ter gedachtenis met de fakkel gaan lopen tijdens de kaarsen ceremonie.

’t Dijkhuis zet zich in en wilt u de deelnemers steunen of aanmoedigen, dan bent u van harte welkom op 24 en 25 juni op de Horsterhoekweg (sportvelden) in Schalkhaar.