Bathmensekrant.nl is een uitgave van Artzet Media en heeft als doelstelling het dagelijks nieuws uit het verspreidingsgebied van de Bathmense Krant te brengen in de vorm van een online krant.

Taizéviering in de Dorpskerk van Bathmen

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Op zondag 14 juli vindt er ’s morgens om 10.00 uur in de Dorpskerk van Bathmen een Taizéviering plaats.Naar het voorbeeld van de aloude kloostergemeenschap in Taizé (Frankrijk), die jaarlijks door tienduizenden ouderen en jongeren bezocht wordt, maken we in deze viering plaats voor veel rust, korte meditatiemomenten en prachtige muziek en zang.

Het thema van deze dienst is: ‘De aarde is ons gemeenschappelijk huis’. De nadruk zal dan ook liggen op de verbondenheid met elkaar, de verbondenheid met onze aarde én de verbondenheid met God, Schepper van al wat leeft.

Want de aarde heeft ons nodig, God heeft ons nodig en wij hebben elkaar nodig om al het moois en schoons van deze planeet in stand te houden. Gelukkig zijn steeds meer mensen zich daarvan bewust. En wellicht dat de zomerperiode daar voor ons allen nog een schepje bovenop doet.

Dus dorpsbewoner, vakantieganger, oud of jong, gelovig of niet: ‘Wees Wel:kom’!