Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

TC Bathmen de herfst in

BATHMEN – Terwijl de bladeren massaal vallen en de grote tennissterren nog een keer schitteren bij de ATP finals in Londen maakt men zich bij TC Bathmen langzaam klaar voor de winter. Waar vroeger het buitentennis stil lag in de herfst en winter kan er nu gewoon doorgespeeld worden. Zolang er geen vorst is, zijn de banen gewoon bespeelbaar! Deze verlenging van het seizoen is mogelijk geworden na de baanrenovatie een aantal jaren terug en maakt het lidmaatschap extra aantrekkelijk. Veel groepjes en teams gaan dan ook lekker door buiten!De najaarscompetitie is afgerond, met succes mag wel gezegd worden! Ook deze competitie zijn er meerdere kampioensteams: Vrijdagavond Gemengd 35+ en Zaterdag Gemengd 17+. Ook de jeugd heeft het goed gedaan, Zondag Gemengd 11 t/m 17 jaar: allemaal zijn ze eerste geworden. Met 16 deelnemende teams was het in ieder geval een goede deelname vanuit TC Bathmen. En natuurlijk start ook de aanmelding van de voorjaarscompetitie!

Uiteraard is TC Bathmen 17 november ook actief op de Winterfair. De vereniging nodigt iedereen uit om in de stand kennis te maken met de vereniging: per slot van rekening is TC Bathmen al sinds 1950 Sportief Gezellig! In de stand kunt u uw behendigheid testen: hoe goed kunt u een racket en bal controleren onder moeilijke omstandigheden? En hoe goed is uw vermogen tot schatten? Natuurlijk met leuke prijzen en uiteraard kunt u de vele mogelijkheden om lid te worden ontdekken. Want mocht u tennis eens willen uitproberen: in het voorjaar start TC Bathmen met het kennismakingslidmaatschap.

Deze winter zal er ook een wintertoss georganiseerd worden, meer informatie volgt uiteraard nog.

Natuurlijk mag men richting het einde van het jaar terugkijken. Het is een fijn en succesvol jaar geweest: veel leuke gezellige toernooien, mooie competitiewedstrijden en waar TC Bathmen vooral trots op mag zijn: de vereniging groeit nog steeds! Dat kunnen niet veel tennisverenigingen zeggen. TC Bathmen heeft een groeiende en zeer actieve jeugdafdeling en ook het aantal senioren groeit, van 20-ers tot 70-ers! Kortom: TC Bathmen: Sportief Gezellig sinds 1950!