Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

TC Bathmen in Franse sferen

BATHMEN – Twee weken lang is TC Bathmen in Franse sferen! Het park is omgetoverd in Roland Garros tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen. En dat betekent niet alleen veel gezelligheid met lekkere Franse hapjes maar ook spannende wedstrijden, per slot van rekening gaat het om het kampioenschap van Bathmen!De senioren, van beginnende tennissers tot ervaren spelers strijden om de titels in het enkelspel, het dubbelspel en de mix-dubbel. Strijd op het scherpst van de snede! En uiteraard wordt er onder het genot van een drankje en een lekker Frans hapje uitvoerig nagepraat hoe er wel gewonnen had kunnen worden…. Want de clubkampioenschappen zijn ook een evenement met veel gezelligheid, niet in de laatste plaats door de vele toeschouwers.

Wat natuurlijk meehelpt zijn de fantastische zomerse omstandigheden; een toernooi in Franse sferen verdient ook echt Frans weer!

De afgelopen week zijn de poulewedstrijden gestreden en iedereen maakt zich klaar voor de o zo belangrijke tweede week met de finale rondes. Zowel voor de toeschouwers als de spelers komen er nog mooie wedstrijden aan met als hoogtepunt het finale weekend op 14 en 15 juli. Daar staan de echte kampioenen op!

Uiteraard kan iedereen langs komen in het finale weekend voor mooi tennis en gezellige Franse sferen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze gezellige vereniging.