Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

TC Bathmen verwelkomt het 100ste jeugdlid

BATHMEN – Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst…. Dit spreekwoord is zeker van toepassing op TC Bathmen! Deze week heeft TCB het 100ste jeugdlid mogen verwelkomen: Xem Lamberts is de gelukkige en dat is uitgebreid gevierd door de jeugdcommissie en Xem en zijn teamleden.Dit is een bijzondere prestatie in tijden waar menig tennisclub grote moeite heeft om leden vast te houden laat staan te groeien. Dit heugelijke feit onderstreept maar weer eens wat voor bruisende vereniging TC Bathmen is. Een vereniging waar jong en oud, ervaren en minder ervaren graag samen tennist maar ook waar de gezelligheid hand in hand gaat met prestaties.

Er is de afgelopen jaren hard gewerkt door de jeugdcommissie en dit succes komt natuurlijk niet vanzelf. Sleutel tot het succes is de grote inzet en het enthousiasme dat overslaat op de jeugdleden; dit plezier stimuleert anderen om ook actief te gaan tennissen. En misschien spelen de goede resultaten van tennissers als Kiki Bertens ook wel een rol, wie droomt er stiekem niet van grote finales? De jeugd in ieder geval wel….

TC Bathmen heeft een bijzonder actieve jeugdafdeling die niet alleen veel traint en competitie speelt, maar ook verschillende toernooien organiseert en uiteraard allerlei andere leuke activiteiten. Tennissen kan in verschillende leeftijdscategorieën, van klein veld (tenniskids) tot de normale baan.

Met zoveel jeugdleden is het natuurlijk altijd mogelijk om samen te spelen en te trainen. Natuurlijk kunnen de ouders ook eens een balletje komen slaan met een van de kennismakingslidmaatschappen die mogelijk zijn. Misschien een goede reden om (weer) eens te beginnen, voor de kinderen te goed worden….

En terwijl Xem en zijn teamleden lekker van de taart genieten, wordt er vrolijk gemeld dat de teller inmiddels al op 103 jeugdleden staat…. Er komt geen einde aan dit succes.

Geïnteresseerd? Jong of oud, kom eens langs of neem contact op via info@tcbathmen.nl