Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Team WoertWeetWat wint vijfde editie Battumse Kwis

BATHMEN – In een gezellig druk Cultuurhuus Braakhekke en Hét Café Braakhekke vond afgelopen vrijdag de prijsuitreiking plaats van de vijfde editie van de Battumse Kwis. Presentatoren Jan Wagenvoort en Ilse Wesseldijk regen komische anekdotes, over foute, ludieke of rare antwoorden, afgewisseld met fotomateriaal op de schermen aaneen. Het eerste team dat een prijs ontving was team ‘De zustertjes van Carinova’. Zij ontvingen de poedelprijs.


Uiteindelijk bleven er drie teams over: Team Brannie, WoertWeetWat en De Toeters. Met 891,5 punten was Team WoertWeetWat iedereen te slim af en mocht het voltallige team de trofee, onder luid gejuich van de zaal, in ontvangst nemen. Team Brannie, het team dat al jaren in de top meedraait, eindigde dit jaar met 839 punten op een knappe tweede plaats en De Toeters tekenden voor de derde plaats (838,7 punten).
Na de prijsuitreiking werd er door de leden van de diverse teams nog flink nagepraat en het bleef lang gezellig in het Cultuuurhus en Hét Café Braakhekke. Ook daar bleef het nog lang gezellig!