Tennisclub Bathmen maakt zich op voor clubkampioenschappen 2019

BATHMEN – Terwijl we al aan de derde hittegolf van het jaar zijn begonnen, maken de leden van TC Bathmen zich klaar voor een van de belangrijkste toernooien van het jaar…, nee niet de US Open, maar de clubkampioenschappen. En die hebben als thema, inderdaad de US Open!Dit geweldige toernooi vindt plaats van 26 augustus t/m 8 september op het mooie park aan de Anne van Lintelolaan. Zowel bij de Senioren als bij de Junioren wordt bepaald wie er met de felbegeerde titel van Bathmens beste naar huis gaat.

Met meer dan 140 inschrijvingen belooft het weer een gezellig en vol toernooi te worden. Want niet onbelangrijk, met een vol park is het elke avond gezellig. Veel supporters en deelnemers die genieten van leuk tennis en de geweldige sfeer die door de organisatie en kantinecommissie ieder jaar weer gecreëerd wordt. Naast een spetterende feestavond op 31 augustus wordt het toernooi op 8 september feestelijke afgesloten met de finales. Verder zal er op zondag 1 september om 14.00 uur gelegenheid zijn om kennis te maken met Dynamic Tennis, er zullen een paar proefwedstrijdjes worden gehouden en er is mogelijkheid om zelf ook te spelen.

Nieuwsgierig naar hoe het er bij deze gezellige vereniging aan toe gaat of misschien wel geïnteresseerd om te gaan tennissen? Kom eens kijken, uiteraard bent u van harte welkom op het mooie park aan de Anna van Lintelolaan.

En om af te sluiten met het motto van het toernooi van dit jaar: “We make Bathmen great again, don’t miss it!”