Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Ter Horst erelid

Pels en Pluim Laren

Ter Horst erelid

LAREN – Bathmenaar Jan ter Horst is tijdens de feestelijke jaarvergadering van kleindiervereniging Pels en Pluim Laren, benoemd tot erelid. Jan ter Horst heeft 31 jaar deel uit gemaakt van het bestuur van de club waarvan 18 jaar als penningmeester. Deze staat van dienst was voor Pels en Pluim Laren reden om ter Horst het erelidmaatschap toe te kennen.

Voorzitter Meutstege memoreerde het feit dat onder leiding van Jan ter Horst  jaren geleden de automatisering zijn intrede deed binnen de vereniging en Jan ook landelijk zijn steentje volop bijdraagt aan de kleindierenhobby fokkerij.

Naast de eveneens in Bathmen wonende Gerrit Markvoort zijn er nu twee Bathmenaren erelid van de Larense club.

Tijdens de jaarvergadering werden ook de trouwe leden in het zonnetje gezet. Scheidend penningmeester Willie Bruns werd onderscheiden voor haar 25 jarig lidmaatschap. Zij ontving een fraai glaswerk als aandenken. Dit geschenk was er ook voor Bert Mensink en Gerrit Markvoort. Zij vierden hun 40 jarig lidmaatschap van Pels en Pluim Laren en van de landelijke bond, KLN, Kleindier Liefhebbers Nederland. Gerrit Kappert, fokker van konijnen is al vijftig jaar lid en kreeg uit handen van de voorzitter een uniek handgeschilderd wandbord.

Namens de landelijke bond werd Kappert een gouden speld opgespeld, omdat hij ook maar liefst 50 jaar trouw lid genoemd mag worden op landelijk niveau.

 

Plattelandswandeling

Tijdens de Plattelandswandeling op zondag 29 maart is de club langs de route aanwezig met informatie en kunt u diverse kippen en konijnenrassen bekijken. Kijk voor meer informatie op www.pelsenpluimlaren.nl