Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Thaise Curry’s: twee voor de prijs van één!

Juli aanbieding bij de Wereldwinkel Bathmen

BATHMEN – Ook op de camping of in het zomerhuisje wil je heerlijke gerechten klaarmaken, maar wel snel en gemakkelijk natuurlijk: het is tenslotte vakantie!Met de Thaise Curry’s van Fairtrade Original in drie smaken van mild pikant tot heel pittig tover je al snel een lekkere maaltijd op tafel. En voor een snel kommetje Oosterse soep zijn er kruidenpasta’s in twee smaken.De pepers voor deze curry’s en kruidenpasta’s worden met liefde verbouwd onder de Thaise zon. Ze zijn bereid met alleen plantaardige ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen.

 

De peperboeren ontvangen een ontwikkelingspremie. Samen beslissen ze over de besteding hiervan. Zo leren ze met deze premie steeds meer groenten en kruiden voor de Thaise producten te verbouwen.

Fairtrade Original is al sinds 1959 het merk van de eerlijke producten. Het assortiment is breed en eindeloos lekker. Met elk product doe je iets moois voor jezelf en voor een ander.

Met bijvoorbeeld de Thaise gele curry maak je o.a. een gerecht met geroosterde zoete aardappel en ananas. En bijna alle ingrediënten zoals ananas, pandanrijst en kokosmelk zijn te koop in de Wereldwinkel. Als dàt geen (H)eerlijk gerecht wordt………..

Het recept is te vinden op de website van Fairtrade Original: www.fairtradeoriginal.nl