Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

The Rousers en Greenlight op Paasvuur Dortherhoek

The Rousers en Greenlight

BATHMEN – In de buurtschap Dortherhoek wordt weer een gigantische poasboake gebouwd. Dankzij de enorme aanvoer van snoeihout en door de hulp van de vele vrijwilligers van de buurtvereniging, medewerking van Brilman verreikerverhuur en de rijplaten van Gerrit Flierman B.V. wordt ook dit jaar de traditie in ere gehouden.

De Boake zal Eerste Paasdag worden ontstoken. De avond begint om 20:15 uur met de fakkeloptocht voor de kinderen, aansluitend wordt dan het paasvuur ontstoken, zo rond de klok van half negen. De fakkels zijn te koop bij de ingang van het terrein voor twee euro per stuk. Net als in voorgaande edities wordt de fakkeloptocht gehouden op het paasvuurterrein aan de Gorsselseweg.

Het publiek hoeft niet bang te zijn om koud of nat te worden, want bij het vuur blijft men lekker warm en anders is er de grote verwarmde feesttent. Er is ook dit jaar een fantastisch muzikaal programma: eerst zal de Bathmense formatie “Greenlight” optreden gevolgd door het hoofdprogramma “The Rousers”, het geheel wordt ondersteund door e bekende buurt-DJ. Kevin van de Bonke.

Men kan nog snoeihout brengen op Goede Vrijdag 25 maart en zaterdag 26 maart tot 12.00 uur.

Voor nog meer informatie en de laatste ontwikkelingen kunt u terecht op dortherhoek.nl