Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Theatershow Jan Riesewijk komt naar Cultuurhuus Braakhekke

BATHMEN – Hoe belangrijk de streektaal ook voor de inwoners van de regio Deventer (en vooral in en rond o.a. Bathmen, Schalkhaar, Laren, Holten) is, bewijst nog weer eens de programmering van Cultuurhuus Braakhekke. Ook dit theaterseizoen heeft Cultuurhuus programmeur Hanny Biemolt weer plaats gemaakt voor de streektaal.

Zij heeft voor zaterdag 22 april, 20.30 uur een streektopper binnen kunnen halen met Jan Riesewijk & Co. Een avond onbekommerd lachen met streekhumor. Jan Riesewijk laat zich daarbij vergezellen door zijn collega cabaretiers w.o. het bekende duo Joost & Martijn, ‘wereldberoemd’ in de Achterhoek en Paul Wiefferinck en Mathilde Geerds. Jan Riesewijk, schitterde enkele jaren geleden als de veelzijdige acteur ‘Mans’ samen met zijn soapbroer Gait (Herman Finkers) in de KRO streeksoap ‘Van Jonge Leu en Oale Groond’. Ook RTV Gelderland zond de hele serie uit. Jan Riesewijk & Co staat dit seizoen in 17 theaters in Gelderland en Overijssel.

 

Scènes die stuk voor stuk op uw lachspieren werken

Als ‘Schoolmeester van de lach’ stapt u met Jan Riesewijk in de carrousel van veelzijdige humor. Zo neemt Mathilde u o.a. mee in de rol van gastvrouw tijdens de BBQ met vrienden. Paul zal op hilarische wijze de rol van de Edelachtbare Rechter vertolken en Joost en Martijn kruipen in de huid van twee pubers en laten u genieten van hun belevenissen op de lagere school. Scènes die stuk voor stuk op uw lachspieren werken. Als Riesewijk zich zelf ook nog eens in een verrassende creatie steekt, is een avond vol humor compleet, kortom 100% Streekhumor met Riesewijk & Co. Meer weten? Bezoek dan www.riesewijkenco.nl