Tijd voor RookwoRst! Maar dan wel echt ouderwets!

Sinds gisteren de “R” weer in de maand…….

Sinds gisteren de R

BATHMEN – Wanneer de “R”  weer in de maand komt, wordt het bij Uw Slager Linker tijd voor RookwoRst, eRwtensoep, balkenbRij, geRookt spek……

Mmm…. het water loopt je in de mond bij al die ouderwetse heerlijkheden!

Jan Linker doet graag zaken met vleesleveranciers uit de directe omgeving en het varkensvlees dat hij voor de rookworsten gebruikt, komt dan ook van Battumse bodem. De worsten worden op traditionele wijze bereid en gerookt in eigen rokerij.

Een poosje geleden heeft Uw Slager Linker een glossy brochure verspreid in de omgeving. Daarin staat een bon voor de tweede rookworst gratis.

Mocht u de bon nog hebben: koop een rookworst bij Linker en neem de tweede gratis mee.

Ook de erwtensoep, balkenbrij en het spek worden op ambachtelijke wijze vervaardigd en dat is goed in de smaak terug te vinden. Wát een verschil met producten uit de fabriek!

Wat tegenwoordig heel moeilijk te vinden is, is het stukje vette spek van vroeger. Maar Linker heeft het wel!

Loop er maar eens binnen: u ziet vast meer producten-van-toen maar ook trendy vlees- en vleesproducten, echter wel op ambachtelijke wijze klaar gemaakt!