Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Toch première-soep voor leden Battumse Revue

Ria Scholthof reikt attenties uit aan Babke (kostuumploeg) en Bert-Jan (decors) Roeterdink.

BATHMEN – Al meer dan een jaar staat het met grote letters in alle agenda’s van leden van de Battumse Revue, 31 oktober 2020 PREMIERE!! Waar de spelers, dansers, zangers, decorbouwers, technici en naaisters elkaar in aanloop naar de revue dikwijls meer dan twee maal per week zien voor repetities en werkzaamheden was het stil sinds maart. Geen teksten oefenen voor de sketches, geen muziek instuderen, geen choreografie bedenken, geen stoffen kopen voor alle kostuums en geen decors timmeren en schilderen. Het gaat ‘Katsandersumme’ dit jaar. Alleen niet zoals de titel van de nieuwste revue bedoeld was.

Maar al te graag had het enthousiaste revuegezelschap maandenlang willen studeren op het programma waarmee het u een fantastische avond wil bezorgen.
Zo was er het afgelopen weekend dus geen première, geen publiek, geen spanning en geen gelach en applaus. Maar ook geen soep. De traditie tussen de middag- en avondvoorstelling, het samen soep met een broodje eten, zou gemist worden. Maar vooral miste men elkaar en het plezier waarmee ook deze revue met de titel ‘Katsandersumme’ tot stand zou komen.
Om toch een speciaal tintje aan het premièreweekend te geven bedacht het bestuur een actie. Elk actief meewerkend lid werd die zaterdag thuis verrast met een toepasselijke attentie. Natuurlijk ontbrak daarin de soep en het broodje niet. Ook was er gezorgd voor een mini flesje ‘bubbels’, iets waarmee getoast wordt na de aller laatste voorstelling.
Het bestuur bezorgde geheel coronaproof de attenties en de reactie waren hartverwarmend aldus voorzitter Wim Scholthof. Iedereen was prettig verrast en zo ging de dag van de geplande première toch niet ongemerkt voorbij. Uiteraard zijn nu alle pijlen gericht op 2021 waarin “Katsandersumme” hopelijk exact gaat zoals het bedoeld was. De Revue houdt de moed er zeker in!