Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Toneel en zang:

een ontspannende combinatie in Cultuurhuus Braakhekke

BATHMEN – Al voor de vierde maal in successie slaan de Ontspannings Club Holten en de Bêkezangers uit Bathmen de handen ineen om het publiek een gezellige middag te bezorgen.Zondag 1 oktober vanaf 13.30 uur brengt Toneelclub OCH het blijspel ‘De Stokvissen’ op de planken en treedt Mannenkoor de Bêkezangers op in het voorprogramma.

Het blijspel zorgt voor herkenbare komische situaties en het heet natuurlijk niet voor niets een ‘blijspel’, want de spelvreugde en de hilariteit spatten er van af.

Daarnaast de zang van de Bêkezangers. Dit koor bestaat inmiddels zo’n 15 jaar, bestaat uit 45 leden en zingt een divers repertoire. Juist die diversiteit, bestaande uit grappige, serieuze en vooral vrolijke liederen, maakt dat een optreden van dit koor een garantie is op een ontspannende middag.

Met andere woorden: kom op deze zondagmiddag ‘cultuur snuiven’ in Cultuurhuus Braakhekke, want het wordt weer ‘donders gezellig!’

Kaarten zijn verkrijgbaar bij het Infopunt van het Cultuurhuus, maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur.

U kunt ook online kaarten bestellen via www.cultuurhuusbraakhekke.nl