Toneelstuk Vogelvlucht binnenkort in Deventer Schouwburg!

BATHMEN – Stichting Openluchtspel Bathmen heeft in november/december vorig jaar 15 maal de voorstelling ‘Vogelvlucht’ gespeeld in het oude kippenhok van de familie Tuller aan de Steginksweg in Bathmen.De kaartverkoop ging zeer voorspoedig en binnen no time waren alle kaarten verkocht. Ook van de extra voorstellingen die werden ingelast. Meer was op dat moment niet mogelijk. Toch wilden nog veel mensen deze bijzondere voorstelling zien.

Daar is nu de kans voor! Van het intieme theater ’t Kippenhok verplaatst het spel zich nu naar het culturele walhalla van onze gemeente: de Deventer Schouwburg. Dit is voor spelers, regisseur en organisatie fantastisch en ……. een uitdaging. De mensen van licht en geluid, decorbouw, pr en regie werken nauw samen met de medewerkers van de Schouwburg om er een mooi spektakel van te maken.

Het stuk is geïnspireerd op de film ‘One flew over the cuckoo’s nest’. Plaats van handeling is een psychiatrische kliniek begin jaren ’70 in Amerika. Humor met hilarische momenten worden afgewisseld met scènes waarin angst en verdriet heersen. Er mag gelachen worden maar de ondertoon is serieus. Wint het systeem of het individu?

Dus kom (nog een keer) kijken naar ‘Vogelvlucht’ op zondagavond 4 februari in de Deventer Schouwburg. Aanvang 19.00 uur. Toegangskaarten kosten 15 euro. Deze zijn verkrijgbaar via de site van de Deventer Schouwburg.

Voor meer informatie: www.openluchtspelbathmen.nl of Facebook Openluchtspel Bathmen.