Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Top-amusement bij première Battumse Revue

BATHMEN – De gehele cast en crew van de Battumse Revue ontving zaterdagmiddag en -avond een staande ovatie van het enthousiaste publiek. Dat dik verdiende applaus hield lang aan. Het publiek had zichtbaar genoten van #bietuminderugge.De eerste voorstellingen, in een reeks van twaalf, gingen afgelopen zaterdag van start. De bezoekers deelden tijdens de sketches mee in de hilarische belevenissen van de families Windbuul en ’t Rikkepaoltje. Meer dan een jaar lang is gewerkt aan #bietuminderugge. Nu was het dan zover en ging de rode loper uit voor de première.

“Het is altijd weer spannend”, zegt Wim Scholthof, “maar we kijken nu al weer uit naar de volgende voorstelling. Het is een waar feest om deze revue samen met bijna vijftig gedreven medewerkers te mogen maken. Het vergt maanden lang erg veel tijd en energie van de medewerkers maar ze hebben het er graag voor over. Zo’n staande ovatie na de première is de kers op de revuetaart en sterkt ons allemaal. Iedereen werkt op topniveau en geniet van het applaus. Het publiek een mooie avond bezorgen met onze revue dat is waar we het voor doen!”. Ook Aaltje, gespeeld door Mariska Keppels, spreekt na afloop van een heerlijke voorstelling.

Dat de revue met zijn tijd mee gaat is zeker te zien tijdens de kleurrijke dansacts die er gelikt uit zien. De prachtige decors en het voortreffelijke licht en geluid, dat allemaal in eigen beheer wordt gerealiseerd, draagt zeker bij aan deze topvoorstelling. Dat geldt ook voor de kostuums die door de eigen kostuumploeg worden gemaakt en verzameld. Chapeau voor spelers, decorbouwers, licht- en geluidstechnici, naaisters en het team dat verantwoordelijk is voor de schmink. Chapeau ook voor het live revue orkest dat samen met de zanggroep bijdraagt aan deze fraaie en afwisselende revueavond. Het is een staande ovatie zeker waard.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor de extra voorstellingen op zondagmiddag (matinee) 25 november, vrijdag 30 november en zaterdag 1 december. Online reserveren kan via www.battumserevue.nl Vooraf lekker dineren? Ook dat kan geregeld worden via de Battumse Revue. Zij regelen voor u dan een tafeltje bij De Heeren van Dorth of Brasserie Boode en u krijgt gereserveerde stoelen op een mooie plek in de theaterzaal. #bietuminderugge: sprookjesachtig mooi!