Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Topdrukte!

Protestantse Gemeente Bathmen-Okkenbroek

BATHMEN-OKKENBROEK – Wat de 2de paasdag voor de meubelboulevard is, is de kerstdag voor de kerk: topdrukte! Elders in deze krant vindt u een overzicht wat er allemaal in de kerk rond de kerstdagen te doen en te beleven valt. En de kerk zou de kerk niet zijn wanneer u niet bij al deze happenings van harte wel:kom bent!Speciale aandacht voor de kinderkerstvieringen zowel in Okkenbroek als in Bathmen! In Okkenbroek begint het kinderkerstfeest om 18.45 uur, in Bathmen een kwartiertje later.

Dit jaar geen Battumse herdertjestocht maar een Battumse ‘schaduwkerstvoorstelling’: het bekende kerstverhaal zal op een originele manier verteld worden én zichtbaar worden gemaakt. Daarvoor, tijdens en daarna zingen we bekende kinderkerstliederen. Afijn, om te weten wat het is, zit er maar één ding op: kom met je kinderen of kleinkinderen naar de kerk – trouwens, ook zonder kinderen ben je van harte welkom! – om 19.00 uur in de Dorpskerk aan het kerkplein.

Nu is het deze dagen niet alleen voor de kerk topdrukte. De detailhandel heeft het hartstikke druk. En ook in menig huishouden kan het soms flink stressen zijn om alles voor de kerstdagen rond te krijgen. Maar wanneer het dan zover is – en vooral als het misschien niet allemaal lukt zoals gepland – dan wenst de Protestante Gemeente Bathmen-Okkenbroek u allen Godzalige kerstfeestdagen toe!