Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Topteam TC Bathmen richting slot competitie

V.l.n.r. Sarah Gronert, Lynn Schönhage, Jan Wouter Roep, Elke Tiel, Marc IJzerman, Paul Haarhuis en onder “Coach” Martin Olden.

V.l.n.r. Sarah Gronert, Lynn Schönhage, Jan Wouter Roep, Elke Tiel, Marc IJzerman, Paul Haarhuis en onder “Coach” Martin Olden.

BATHMEN – Het Hollandia Cycling Tennisteam, dat uitkomt in de Landelijke Hoofdklasse Mix-zondag voor Tennisclub Bathmen, gaat de laatste fase van de competitie in. Een kampioenschap zit er net niet in, maar dat er spectaculaire wedstrijden te zien zijn, is inmiddels voor velen wel duidelijk. Sterker, het talrijke publiek geniet met volle teugen van het fantastische tennis dat op het geliefde gravel van de banen van TCB gespeeld wordt. Zondag 17 mei thuis is de tegenstander ALTA en zondag 31 mei wordt er afgesloten bij TC Salland, ook in Bathmen.

“De competitie is toch een stuk zwaarder dan vorig jaar. De teams zijn sterker en bestaan vrijwel allemaal uit full-timers. De ene keer win je zeer overtuigend en de andere keer komen we toch wat te kort. Z.T.C. Shot uit Zeist droogde ons compleet af, maar van Heerhugowaard en T.C. Bakkum winnen we dan weer dik. De uitslag tegen Beekhuizen (4-4) geeft al aan dat we uitstekend in het linker rijtje meedoen”, aldus Marc IJzerman die nog even het zweet van zijn voorhoofd veegt van de zojuist voorbije trainingssessie.

“Die banen hier zijn ronduit voortreffelijk. Ook onze tegenstanders zijn het daar telkens over eens. Compliment aan de Baancommissie”, vult Jan Wouter Roep aan. “Klopt, maar we worden hier ook ontzettend verwend met het leuke en talrijke publiek en met de goed georganiseerde ambiance, niet te vergeten! En dat al voor het tweede jaar”, zegt Lynn Schönhage.

“ALTA komt tijdens de laatste thuiswedstrijd op 17 mei op bezoek. Dat wordt weer een pittige kluif. Maar we gaan ons uiterste best doen om te winnen, want daar staan we voor”, aldus Paul Haarhuis. De wedstrijden beginnen weer om 10.00 uur met de vier singles, gevolgd door de twee dubbels en tenslotte de twee mixpartijen. Het publiek is wederom van harte welkom op het TCB-park aan de Anna van Lintelolaan 24 te Bathmen. Voor hapjes en drankjes wordt weer als vanouds gezorgd en de toegang is gratis!