Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Try-out Battumse Revue een ongelooflijk sprookje

LOENEN – Op zaterdagavond 9 juni was de Battumse Revue te zien in het Dorpscentrum De Brink te Loenen. Een goed gevulde zaal kon genieten van de try-out van het nieuwste programma ‘Bietuminderugge’.Op 3 november 2018 gaat het volledig nieuwe programma van de Battumse Revue officieel in première in Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen. In aanloop hier naar toe is deze try-out georganiseerd om de nieuwe sketches, zang- en dansnummers voor publiek op te voeren. Met dit optreden wordt, naast onderdelen uit een vorige revueproductie, een groot deel van de nieuwe productie voor het voetlicht gebracht. Een belangrijk moment om de reacties van het publiek te peilen. De bezoekers genoten zichtbaar én hoorbaar. Eveneens is deze try-out zeer nuttig voor alle medewerkers van de revue, zowel vóór als achter de schermen, om de programmaonderdelen te verfijnen.

Het is een voorstelling, met muziek, grappen, kritische noten, smeuïge verhalen en spraakverwarringen. Een uitvergroting van ons dagelijkse leven met zijn grote en kleine ergernissen, hilarische dingen en soms typische gewoonten. Alles passeert de revue in het Battums dialect.

De revue mag, na eerst een welverdiende vakantie te nemen, met vertrouwen de serie optredens in Bathmen tegemoet zien.

De kaartverkoop voor de revue in Bathmen zal op 15 september 2018 van start gaan bij het Infopunt van Cultuurhuus Braakhekke te Bathmen (geopend maandag t/m vrijdag 10.00-16.00 uur, zaterdag 10.00-13.00 uur) en via de website www.battumserevue.nl