Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Twee bijzondere kunstenaars

BBKK Winterexpositie

‘Bij Braakhekke Kunst Kijken’

BATHMEN – De BBKK Winterexpositie toont werk van twee bijzondere kunstenaars.Floor Lieke Schrijvers is nagelkunstenaar en eigenaar van een nagelstyling studio. Daar leeft ze haar passie voor nagels uit met de zo draagbare zogenoemde ‘salon nail art’. Maar ze creëert ook extremere looks, die niet bedoeld zijn om te dragen, maar om naar te kijken. Het is kunst op de vierkante centimeter.

Bij Karuna Vasantha zit kunst in haar genen. Ze is een breed geschoolde en georiënteerde alleskunner. Ze tekent en schildert, portretten, abstracte vlakverdelingen en kleurcomposities met behulp van diverse materialen, bewerkt stenen, beoefent numerologie en maakt mandala’s. De expositie toont een ruime selectie van haar werk.

De opening van de expositie vindt plaats op zondag 9 december 2019 om 12.00 uur in Cultuurhuus Braakhekke in Bathmen. Men is van harte welkom. Tijdens de opening verzorgt Floor Lieke een demonstratie Nail Art.

De expositie duurt t/m 11 maart 2019 en is te bezoeken op werkdagen van 10.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

De toegang is gratis.