Plan De Brink
Klik hier om de 3D animatie te bekijken

Twee dagen live muziek

bij Hét Café Braakhekke

Twee dagen live muziek
The Rousers met Wim Tijhuis van Hét Café.

BATHMEN – Zondag 26 april, Koningsnacht, bij Hét Café Braakhekke: de Reeperbahner Stimmungsmacher, aanvang 21.oo uur, gratis entree.

Zondag 26 april komen de heren van de Reeperbahner Stimmungsmacher weer een keer ouderwets knappen in Hét Café .100 % Feestgarantie!!! Verdere uitleg is overbodig.

Maandag 27 april, Koningsdag, bij Hét Café Braakhekke:The Rousers en The Wembleys aanvang 15.00 uur, gratis entree!

 

The Rousers

Een enthousiaste rock coverband bestaande uit 100% Bathmenaren! Deze energieke muzikanten stemmen hun covers perfect af voor de locatie waar gespeeld moet worden. Wat deze locatie dan ook mag zijn: The Rousers bedenken altijd weer een passende show waar de voetjes al snel van de vloer zullen gaan en er gegarandeerd gefeest kan worden.

Het repertoire van The Rousers is zeer gevarieerd; de wat rustigere nummers worden prima gecombineerd met stevige rock ‘n roll uit alle tijden denkbaar. Zo blijft het van begin tot eind een boeiende show gevuld met leuke interactie, veel energie en de nodige pit. Oftewel covers in het welbekende “Rousers jasje”, dat maakt een optreden van The Rousers voor jong en oud een unieke ervaring!

 

The Wembley’s

Drie vrouwen en één man sterk. Dat zijn the Wembley’s uit Twente! Deze band is niet vies van een avond lekker rocken. Op de setlijst staan covers van o.a. Madonna en the Cult. Met veel enthousiasme wordt het publiek meegenomen door de rockgeschiedenis van de vorige eeuw…. Let There Be Rockjes!